» Lunch


Vi lagar och bakar allt från grunden, utan tillsatser eller genvägar. Vår ambition är att ha ett utbud efter säsong och att samarbeta med lokala, småskaliga producenter. Våra ägg kommer från Varv, kalkonen från Visätter gård och vi köper ost från Löts gårdsmejeri och grönsaker från Harstorps lantgård för att nämna några.


Vi samarbetar med små mikrorosterier; Rosteriet Vadstena & Solde kafferosteri i Malmö, som förser oss med fantastiskt gott, etiskt odlat och omsorgsfullt rostat kaffe.

Kafferi

Den första lördagen varje månad (undantag om den infaller på röd dag) serverar vi brunch – oftast utifrån ett specifikt tema. Håll utkik på våra sociala medier för info! Tid: 10-14. Pris: 285 kr (barnpris 10kr/år). Vi har några bokningsbara bord men också gott om platser för den som vill droppa in spontant. Boka bord på 013-125500 eller bokning@babettes.se

På menyn hittar du varje dag smörgåsar, fräscha sallader och vår omtalade vegburgare. På hösten och vintern har vi dessutom veckans soppa, serverat med vårt stenugnsbakade surdegsbröd. Välkommen in för att sitta ner eller ta med din lunch!

Brunch (tillfälligt på paus) 

Copyright © Babettes Kafferi & Bageri 2011-2016; Alla rättigheter reserverade

Foto: Zandra Erikshed & Jesper Wilson